rampljus

Senaste inläggen

Av Saga - 21 augusti 2013 15:57

Det här är min nya historia på bloggen, det handlar om de två systrarna Melanie och Lucy. Jag skriver i jag-form och systrarna turas om att få berätta. Kommentera gärna vad ni tyckte eller vad jag kan förbättra!


Melanie

 

Födelsedagen hade börjat, alla mina vänner var här. Men det var min syster Lucy som jag längtade mest efter. Jag ser mig om efter henne men då upptäcker jag att mitt ex, Ryan var här. Jag hade dumpat honom och det tog han inte så bra. Men varför var han är?


 

Snart får man syn på mig och stegar fram, han börjar skrika och gnälla. Han tycker att jag är skyldig han pengar,för alla gånger jag har bott hos han eller när han har kört omkring mig. Jag vänder på klacken och springer ut på balkongen, tårar trillar ner för mina kinder och mascaran följer med.

 

Plötsligt hör jag att dörren öppnas och jag antar att det är Lucy, jag vänder mig om jag försöker torka tårarna. Jag vill inte förstöra min systers besök bara för det där med Ryan. Jag ska prata med polisen för det vore inte bra om Lucy blev inblandad för hon kunde bli lite..upprörd.

 

Jag känner snart två händer på min rygg.

- Vad gör du? Frågar jag personen bakom mig som jag inte längre är så säker på att det är Lucy. Händerna trycker hårt på ryggen, och personen bakom mig knuffar nu till med hela sin kroppstygd.

   

Jag försöker förbrilt ta tag i räcket men får inget grepp om bjälken, händerna slinter. Min kropp faller. Jag ser upp mot himlen, och mot personen som knuffade. Sen kommer kolletionen med marken och allt blir svart.

ANNONS
Av Saga - 20 augusti 2013 20:00

Ser bättre ut på tralien/game play än på bilderna tycker jag, kommer nog köpa Sims 4 när det kommer ut. Och tänk att det kommer att finnas cc snart och det varkar gå att göra bättre simmar än i 3:an så ser fram imot det^^


Trailer


Play game
ANNONS
Av Saga - 20 augusti 2013 14:41

Har helt glömt bort 30 dagars utmaningen, orkar het enkelt göra den. Jag börjar skolan imorgon och det blir förstås mindre bloggning men jag har börjat på en historia, första kapitlet kommer kanske i veckan.


brukar styla simmar i staden när jag spelar, det blir roligare när man känner olika simmar när man spelar. Och sen har jag svårt för Ea:s simmar och tycker om mina egna simmar bättre^^


Före

   

Efter


   


Vad föredrar ni? Egna eller simmar i staden?

Av Saga - 18 augusti 2013 18:23

  Många har upptäckt de läckta (och kanske oäkta) bilderna och det har varit många olika åsikter om spelet min nu ska ni få veta min, jag har också översatt en text om Sims 4. Kommentera gärna vad ni tycker om spelet.Min åsikt om Sims 4

Först tyckte jag att det var dåligt att spelet skulle komma ut men nu har jag ändrat mig, och tycker att det ska bli jätte roligt. Att jag har lagt mycket pengar på Sims 3 tycker jag inte är som många säger är "bortkastade pegnar"för jag kommer fortfarand spela 3:an även om jag köper Sims 4. Grafiken verkar inte vara så bra som jag har hoppas på men när man jämför med de första spelen så är den helt klart bäst. Jag längtar tills tralien och bilderna kommer ut (nästa vecka har jag för mig), för det är då jag ska bestäma mig om jag ska köpa spelet eller inte.

   

    

 
bild och textkälla: http://simscommunity.net/the-sims-4-leaked-screens/


The Sims 4 är den efterlängtade spel som låter dig spela som aldrig förr. Skapa nya simmar med intelligens och känslor, varje handlig påverkar simmarnas känslomässiga tillstånd. Upplev alla nya intuitiva och roliga kreativa verktyg. Skulptera dina simmar i Skapa en sim och konstruera unika hem med det taktila rummet-baserade byggläget. Kontrollera sinnet, kroppen och hjärtat av dina simmar med dynamiska, känslor-rika gameplay.


Nya Sims - Skapa och styra mer intelligent, mer relatable och känslomässigt rika Sims.
Intelligens - Dina simmar flyttar och agera mer naturligt än någonsin tidigare, från att uttrycka sina känslor genom det sätt de gå. Välj personligheter dina simmar väljer sina ambitioner, och utforska djupet av sina livslånga mål genom dina simmars tankar, sociala färdigheter, karriärer, och minnen.
Känslomässigt djup - För första gången, Sims känna och uttrycka känslor. Dina simmar kan uppleva ett varierat utbud och djup av känslotillstånd och påverkas genom andra simmar, handlingar, händelser, minnen, eller av kläder och föremål som du väljer. Känslor ger dig mer valfrihet genom att ge dig möjlighet att skapa rikare historier med ännu fler möjligheter.

File:The-sims-4-expressions.png

bildkälla


Nya kreativa verktyg - Skapa en sim och bygga är mer kraftfull, intuitiv och roligare än någonsin tidigare. Du har friheten att skulptera simmar med taktil precision. Enkelt konstruera ditt drömboende med alla nya rum-baserade byggläget.

Rika belöningar - Tjäna nya föremål, kläder, och drag genom att fylla händelser, upptäcka samlarobjekt, och låsa framgångar.
Dela dina skapelser - Dela dina simmars hushåll med dina vänner och samhället.
Av Saga - 18 augusti 2013 12:38

Jag har löst det första problemet (jag behövde bara uppdatera spelet), men nu har jag laddat ner önskesimmarna och fått dåligt cc. Mina bebisar blir som pinnar och får konstiga skor. Jag har laddat ner simmar från Fantas simsblogg, Simseluxe, Kimssims, och Alltomsims och undrar om ni har några virus i spelen ni vet vilka simmar jag borde avinstallera? Vill ogärna avinstallera alla..


Här är simmarna jag har laddat ner.

     

Av Saga - 16 augusti 2013 15:19

Idag har jag ominstallerat sims och försökte lite snabb ladda ner några önskesimmar men det verkar inte fungerar. Någon som vet varför det ser ut så här? Jag har haft de här simmarna förut i mitt spel men nu verkar det inte fungera som sagt! Kommentara gärna om ni vet hur man kan ladda ner simmarna igen!Varför ser det ut så här?  

Av Saga - 16 augusti 2013 12:05

En blogg har just startat en tävling är man kan skicka in sim sim i Hungerspelen. Jag vet inte riktigt vad det går ut på men jag ska absolut vara med, jag har läst alla böckerna och längtar efter film 2 så den här tävlingen passar mig! Här är bloggen, de är en del regler som man behöver veta men nu ska jag starta sims och börja göra min deltagare!Av Saga - 15 augusti 2013 14:45

En gammal bild från en stad från exhange som jag inte har kvar.

            


Presentation


Hej, vad roligt att du hittat hit. Jag är en simsbloggerska på 14 vintrar. Bloggen drivs enbart av mig, Saga och det skulle betyda mycket om du kommentera, frågar, läser och följer. Hoppas att du får en trevlig läsning\[♡]/

Följ bloggen du också!

Följ rampljus med Blogkeen
Följ rampljus med Bloglovin'

För dig som gillar Sims

Simspedia

Som wikipedia fast om sims, fusk och guider hittar du där!

 

The Sims 3

Sims 3 officiella sida, där kan man köpa och ladda ner saker till sims och höra om det nyaste!

 

Anubis
En jätte bra nerladdnings sida som jag verkligen rekomenderar! De har både kläder och frisyrer.

 

 

Den senaste omröstningen

Bästa inläggen på min blogg?
 Om mina simmar
 Genarations spelet
 Guider
 Tävlingar/bloggtips
 Tips/fusk
 Sims quiz
 Annat (kommetnera)

Kommande sims spel

Sims 4 i höst

Saker som snart dyker upp

Ha frågestund

Bloggtips

Ny header

 

 

Månadens Simsblogg

Grattis till Simsmode som blev den här månandens simsblogg! 

 

Ställ dina frågor här

190 besvarade frågor

När du ställer frågor

Du får gärna ställa en fråga till mig men du tänka på det här:

 

Ställ inte samma fråga två gånger

Var tålmodig, det kan ta tid att svara!

 

Kom ihåg att skriva så att jag förstår vad du vill ha svar på, annars kan jag inte svara på frågan.

 

Ställ inga dumma eller konstiga frågor för dom tas direkt bort!

 

 

Saker som är aktuellt

Kom ihåg att vara med i min tävling, första priset är två frisyrer och det andra är titeln månandens simsblogg.

 

Sök i min bloggen

Bloggens statistik

Copyright

Jag äger alla texter och bilder på min blogg om jag inte uppger något annat. All kopiering är förbjuden.

 

Kategorier

Senaste inläggen

 

Om länkar

Jag länkar bara om den andra bloggen har länkat mig eller så kan man vinna länkningar i tävlingar. Men det kan också hända att jag länkar hemsidor/bloggar på egen hand!

 

Simsbloggar

Länkbyten

 

Tidigare år

Kalendern

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2018
>>>

Skriv gärna här

    

Arkiv

Länkar

RSS

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se