rampljus

Senaste inläggen

Av Saga - 11 mars 2014 18:30

Hej, jag fick en fråga idag som jag tänkte svara på  ett inlägg, det en vanlig fråga som jag får ofta och tänkte nu svara på den riktigt. Nu när skolan börjar kommer jag inte vara lika aktiv men ska jag försöka göra fler tidsinställda inägg. Men nu till frågan.


 
 


Med testingCheatsEnabled true fusket går det att dra upp behovmätaren men tyvärr finns det inget fusk (som jag känner till) som drar upp färdigheter. Men det finns saker som gör att man kan lära sig färdigheterna snabbare, t.ex en sim egenskapen Konstnärlig lär sig målar fädigheten snabbare än andra simmar och så vidare. Man kan en köpa en önskning för sina livspoäng som gör så man lär sig färdigheter fortare och om du har Kvällsnöjen eller Övernaturligt så kan du bli en vampyr. Som vampyr lär du dig färdigheterna dubbelt så snabbt om nätterna, barn som vuxna.


Annars har jag hört talas om en mod som gör att man lär sig färdheterna genast, men hittade tyvärr inte när jag googlade, men om någon hittar moden får hen gärna kommentara!

 


Vet du några fler knep för att dra upp färdigheter?

ANNONS
Av Saga - 10 mars 2014 17:37

Som rubriken lyder, önska ett inlägg! Jag vet inte riktigt vad ni vill läsa om så kommentera! Jag är bloggsugen men vill inte skriva om någontng som ni inte vill läsa om. Så önska på (inte önskesimmar dock). Kom ihåg att rösta i min nya omröstning, som också handlar om inlägg :)

 Lämmna en kommentar om vad jag ska skriva om!

ANNONS
Av Saga - 9 mars 2014 12:15

Hur du får en bra graviditet

En sim är gravid i tre dagar, under denna tid kan du göra mycket som kommer påverka hur barnet ska bli och få för personlighet. En lycklig graviditet med en mamma som har humöret på topp, gör så att du får välja egenskaper till det nyfödda barnet. Låt henne gå på spa, uppfyll hennes önskningar och ha hennes behovmätare fyllda så går allt bra. Men när mamman inte har fått ha en bra gaviditet slumpas egenskaperna till barnet, och de blir inte alltid så lyckade.


  • Massage! En annan sim kan massera henne eller kan hon åka till spa anläggningen.
  • Din gravida sim kommer att vilja äta viss mat, gör henne till viljes!
  • Åk till sjukhuset för att få medicinska råd, det kostar mycket men kommer att lugna henne.
  • Läs graviditetsböcker, både mamman och pappan kommer att vilja göra det.
  • Gör så att behovsmätarna är fyllda och uppfyll hennes önskningar.

       


Välja kön på barnet

När din sim är gravid så kan man nästan välja vilket kan barnet ska ha och inte lämmna det åt slumpen. Om din gravida sim äter tre äpplen (på rad) så ökar det chanserna att blir det en pojke, och om hon äter tre meloner så ökar chanserna att det blir en flicka. Men det är inte säkert att det blir så men det fungerar oftast för mig.


Tvillningar

Om du vill ha tvillingar kan du köpa önskning Frukbarhetsbehandling för dina livspoäng, det ökar chansen att det blir tvillingar eller trillingar, det gör också att dansa till barnmusik eller titta på barnprogram på tv:n höjer också chanserna. När din sim fått sina tvillingar får den humöreffekten, tubbel-trubbel. Så ni vet vad ni har framför er!


Barnet kommer

När tre dagar har gått kommer du att märka att din sim vill föda. Andra simmar i hushållet kommer också att reagera lite konstigt. Man kan antingen välja att föda hemma eller på sjukhuset, men Nea berättade alldeles nyss för mig (se kommentaren) att mamman får en bättre relation till barnet om hon föder hemma. Så det är en fördel att föda hemma! Man kommer att få välja namn på barnet och beroende på hur graviditeten varit, också kanske välja två egenskper. Mamman och pappan kommmer att få positiva humöreffekter, men det kommer de att behöva för de kommande nätterna kommer de inte att få så mycket sömn!


       


  

Av Saga - 8 mars 2014 16:23

Spelat med några nya simmar, Jenna kanske ni känner igen. Hon är en sim som jag spelat med förut men gett en makeover. Det känns lite trögt med bloggandet och många av de bloggar jag läse förut har lagt ner..Men nya inlägg kommer imorgon, så kika gärna i och lämmna en kommentar som sagt. 
Jenna Stanford

Egenskaper: God, opassande, familjeinriktad, geni

Arbeter: På snabbköpet i Sunset Vally

Favoritmat: Pannkakor

Favoritfärg: Turkos


Biografi.

Jenna har alltid kännt sig annolunda, hennes föräldrar kunde inte ta hand om henne så hon placerades i en fosterfamilj. Men när hon flttade hem ifrån förändrades allt, hon träffade Kim. De gifte sig innan sommaren vid stranden och det nog inte länge innan de adopterade Vaniant - en glad femåring som just lärt sig gå!

       

  Kim Bradshaw

Egenskaper: Snyltare, atletisk, bra sinne för humor

Arbetar: Inom politiken men föräldrarledig just nu

Favoritmat: Höstsallad

Favoritfärg: Röd


Biografi:

Fast Kim bodd med sin rika familj har hon alltid känt att något sakandes, hon hade aldrig varit kär. Inte ens när hon hade en pojkvän. Men första gången hon träffade Jenne fick hon fjärilar i magen. Hon friade på deras tredje dejt och Jenna sa förstås ja!


 

 

Av Saga - 6 mars 2014 13:54

Hej, alla simmers! Jag har laddat ner nytt CC och har gjort några nya simmar, bilderna är oredigerade men ganska bra ändå tyckte jag. Jag börjar att skriva om min favorit karraktär, Sarha Jordan. Jag har skrivit ganska mycket biografi men hoppas ändå att ni läser den. Vill ni har fler inlägg som det här eller inte? Kommentera eller rösta i min nya omrösting så får vi se om det kommer fler inlägg som det här.Sarha Jordan

 

Favoritmat: Höstsallad

Favoritfärg: Orange

Arbetar: På sjukhuset i Sunset Vally

Egenskaper: Vegitarian, ensamvarg, vänlig, oflirtig, geni

 


Biografi:

Sarha har alltid velat bli doktor som hennes pappa, ända sedan hon var liten. När hon var fem år fick hennes mamma cancer och hon tillbringade en stor del av sin barndom på sjukhuset. När hennes mamma blev bättre och fick åka hem fick Sarha hjälpa henne med medicinerna och när hon skulle vila. Mamman tillfriskande och allt blev som vanligt igen. Men en dag fick Sarha åka med sin pappa till sjukhuset igen, och där såg alla andra cancersjuka pasienterna. Det var då hon bestämde sig för att bi läkare, hon förstod att det fanns fler än hennes mamma som behövde hjälp.


                 


Vill ni ha fler inlägg som det här? Kommentera!


Av Saga - 5 mars 2014 14:22

Hej, Sims fungerar nu! Jag ska spela lite ikväll och kanske lägga ut något på bloggen :) Jag kommer inte att blogga som förut men det kommer att komma mer välarbetade inlägg! Men jag vill gärna följa några nya simsbloggar, så kommentera på inlägget så länkar jag er!

 

 

 

Kommetera så länkar jag er!

Av Saga - 4 februari 2014 11:49

Jag har varit jätte taggad! Men Sims fungerar inte. Jag vet inte vad jag ska göra med bloggen, jag var liksom så taggad i går mennu när sims inte går igång tror jag att jag inte kommer tillbaka. Läs nya bloggar, här får ni de bästa bilderna från bloggandet. Kanske jag bloggar igen, kanske inte.


           

           

         

           


På återseende :)

Av Saga - 2 februari 2014 10:29

Hej, jag har inte bloggat på..jätte länge.


Jag loggade in idag, och jag hade 21 komentarer och 300 besökare per månad! WOW liksom, jag ska börja blogga igen! Tror jag ialla fall, hoppas någon vill läsa mina inlägg känner mig rätt så ringrostig :)


Jag ska installera sims på min nya dator idag (ska tjata på pappa) Jag hoppas att någon av mina gamla läsare läser det här, kommentera gärna vad jag ska skriva om!

 


Syns snart hoppas jag!

Presentation


Hej, vad roligt att du hittat hit. Jag är en simsbloggerska på 14 vintrar. Bloggen drivs enbart av mig, Saga och det skulle betyda mycket om du kommentera, frågar, läser och följer. Hoppas att du får en trevlig läsning\[♡]/

Följ bloggen du också!

Följ rampljus med Blogkeen
Följ rampljus med Bloglovin'

För dig som gillar Sims

Simspedia

Som wikipedia fast om sims, fusk och guider hittar du där!

 

The Sims 3

Sims 3 officiella sida, där kan man köpa och ladda ner saker till sims och höra om det nyaste!

 

Anubis
En jätte bra nerladdnings sida som jag verkligen rekomenderar! De har både kläder och frisyrer.

 

 

Den senaste omröstningen

Bästa inläggen på min blogg?
 Om mina simmar
 Genarations spelet
 Guider
 Tävlingar/bloggtips
 Tips/fusk
 Sims quiz
 Annat (kommetnera)

Kommande sims spel

Sims 4 i höst

Saker som snart dyker upp

Ha frågestund

Bloggtips

Ny header

 

 

Månadens Simsblogg

Grattis till Simsmode som blev den här månandens simsblogg! 

 

Ställ dina frågor här

190 besvarade frågor

När du ställer frågor

Du får gärna ställa en fråga till mig men du tänka på det här:

 

Ställ inte samma fråga två gånger

Var tålmodig, det kan ta tid att svara!

 

Kom ihåg att skriva så att jag förstår vad du vill ha svar på, annars kan jag inte svara på frågan.

 

Ställ inga dumma eller konstiga frågor för dom tas direkt bort!

 

 

Saker som är aktuellt

Kom ihåg att vara med i min tävling, första priset är två frisyrer och det andra är titeln månandens simsblogg.

 

Sök i min bloggen

Bloggens statistik

Copyright

Jag äger alla texter och bilder på min blogg om jag inte uppger något annat. All kopiering är förbjuden.

 

Kategorier

Senaste inläggen

 

Om länkar

Jag länkar bara om den andra bloggen har länkat mig eller så kan man vinna länkningar i tävlingar. Men det kan också hända att jag länkar hemsidor/bloggar på egen hand!

 

Simsbloggar

Länkbyten

 

Tidigare år

Kalendern

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2018
>>>

Skriv gärna här

    

Arkiv

Länkar

RSS

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se