rampljus

Direktlänk till inlägg 4 oktober 2012

Sims 3 årstider

Av Saga - 4 oktober 2012 13:54

Hej, jo sims 3 årstider kommer snart ut, den 15 november om man ska vara helt exakt. Nu har jag gjort ett långt inlgg och försökt luska fram allt som finns att veta!

(Bildern och texterna är från EA) Hoppas ni gillar inlägget.



Som årstiderna förändras, så gör dina simmar och världen som de gärna bor i. I Sunset Valley (och alla andra värld som kommer med Sims 3 och dess många expansioner, inklusive den nyligen lanserade Supernatural), kommer duatt få se den omgivande bladverk börjar förvandlas till en härlig rödaktig och orange nyans. Eftersom temperaturen sjunker, kommer dina simmar bunt upp i sin yttre växel för att undvika att fånga en förkylning.

Varje säsong varar ca sju sims dagar, men som kan växlas någonstans från 3 till 28 dagar, beroende på vad du föredrar. Om du gillar falla lika mycket som vi gör, kan du hålla det permanent inställda så att det kommer att kännas som oktober, året runt. Vädereffekter också kan växlas, så om du vill kan det snöa på ditt kommando.


Halloween är bara en av de viktigaste festligheterna som sker på hösten, och även om vi inte fick en chans att se vilken typ av spektakel äger rum under denna semester, vi får ta del i höst festivalen centrum.

Eftersom temperaturen och landskap förändras, verksamheten kommer också. Du kan hjälpa till att förbereda din sim en paj-ätande tävling genom att konsumera en onaturlig mängd paj varje dag. Men bara att kunna vandra genom staden och bläddra koncessionen står är en behandling, eftersom du hittar objekt som inte skulle vara tillgängliga i ditt bygga / köpa läget, som ett ... äpple Bobbing tank!

 Halloween Season.jpg

Guppa för äpplen
När är sista gången du gick guppade för äpplen? Visst, du kan göra det här året, men det har främst varit en nedgång sak att göra eftersom tillsammans med äpplen, det finns ett överflöd av ... pumpor!


Att hitta den perfekta pumpan är bara en av de många familjevänliga aktiviteter du kan göra i höst. Det finns inget som går genom rader efter rader av något förvrängd pumpor att finna att en med felfri sidan att hugga. I The Sims 3 säsonger, kommer du att kunna ta en ljus orange melon hem och sätta en kniv till det, skapar en perfekt (eller inte så perfekt om du misslyckas) jack-o-lantern för veranda.

Tänk bara på att om du skulle gå omkring Smashing tänd pumpor, det finns en chans att din rumpa kan fatta eld. Vi skojar inte.


När vi närmar oss semestern finns hela denna föreställning om den "säsongen att ge", men vad det egentligen betyder är att det är säsong för att äta. Även om vi gärna tro att pumpa paj är mer eller mindre tillgängliga året runt, när du närmar dig Thanksgiving, det är bara om det enda cirkel som är tillgängliga. Ingenting luktar mer himmelskt än en nybakade pumpa paj, och du kan baka din egen med pumpa att din sim tar hem. Baka en paj och värd en fest fest, en ny husmanskost stil gala där gästerna kommer förbi och ta med sig egna rätter. Om du har tur och har Sim grannar med några kulinariska färdigheter, kan de ta med en kalkon till bordet.


Och precis innan snön börjar falla, finns det några sysslor som behöver göras. Kratta döda blad är kanske inte den mest trevliga aktiviteter, men att kunna hoppa och leka i en hög av nyligen rakade blad kan vara roligt - mycket till bestörtning av den person som bara rakade det. Och för att göra saker och ting ännu mer intressant är att färskt lövhög nu en ny woohoo plats.

Bara vänta tills vintern ... vi hör igloos är en annan plats där du kan få "mysig".


Vi kan älska den svala temperaturen i höst, men det ser ut som vintern är fylld med spännande aktiviteter också. Nämnde jag att du nu kan simma i havet?

Förmodligen bäst reserveras för sommaren. Förändringarna är inte bara begränsat till väderpåverkan och årstider. En annan nyhet som Seasons expansionen kommer att introducera är blåkopia läge där färdiga möblerade rum kommer att vara tillgängliga för dig att pussla ihop så att du kan börja spela direkt. Byggnaden kan vara en stor del av att spela Sims, men om du bara vill punga ut simdaler att smälla något respektabel ihop snabbt, är alternativet där.

Håll ögonen öppna när vi får mer information om vintern under de kommande månaderna. The Sims 3: Seasons är satt att släppas den 13 november.




Spring Fair.jpg

Kylning av på Water.jpg




  • Glädja dina simmar med nya aktiviteter för varje säsong:Om att bygga en intim igloo, carving en skrämmande Jack o 'lykta med ett dopp från trampolinen eller kvittning helt nya fyrverkerier, kan din sim alltid hitta nya saker att göra hela året.
  • Det är kul att med säsongens festivaler: Sims kan få i ett snöbollskrig på den årliga vinterfest, få deras ansikten målade på sommarfestivalen, whoop upp på våren dans, eller bob för äpplen under hösten festivalen.
  • Upplev glädjen och utmaningen växlande väder: Nya vädereffekter och Sim reaktioner fånga kraften och naturens skönhet! Simmarna kan få en solbränna, kan träffas av blixten, eller förkyld!
  • Ta utomhus insidan: Din sim kan nu lära sig receptet för pumpa paj eller stil sitt hem med nya möbler och inredning. Det finns en mängd nya objekt att ringa i varje säsong. Skaffa en garvning monter i tid för sommaren, eller ring i julstämning med hus ljus och dekorationer.
  • Klänning för vädret: utrusta din sim i nya stilar för säsongen, däribland snö redskap, klänningar sommar, regnrockar och paraplyer, och nya Halloween kostymer!
  • Välkommen mystiska besökare: Nya vädermönster är inte de enda saker som förekommer i himlen! Befriend en främmande besökare och använda sin UFO att kidnappa en granne, invaderar en allmän tomt, eller resa till stjärnorna.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Saga - 20 maj 2019 18:30

legi - Lars Winnerbäck Jag har valt sången Elegi av Lars Winnerbäck, Elegi betyder klagosång och det är en passande titel för sången.   Vad vet du om artistenLars Winnerbäck föddes 1975 i Stockholm men växte upp i Linköping. När han var tio år...

+hh

Av Saga - 19 maj 2019 17:30

Vad är övergödningen? Övergödningen är när det släpps ut för mycket näringsämnen i ett hav eller en sjö. Under 1900-talet flyttade många svenskar in till städerna och avloppsrör drogs. Men 50 år senare så började växterna ta skada, sjöarna innehåll f...

c

Av Saga - 13 maj 2019 19:00

  Det här är en huskur för dig som har som vill ha lena händer. Det finns dyra krämer på apoteket och H&m men hemma i skafferiet har du en enklare och billigare metod. Du behöver: Salt och olivolja Så här gör du:Blanda 1 matsked salt och en...

Av Saga - 1 maj 2018 12:30

     

Av Saga - 10 september 2014 10:10


Hej, jag vet inte om det är någon som läser bloggen lägre men jag har just hittat några fusk till Sims 4 som jag tänkte dela med mig av. Klicka bara Här           ...

Presentation


Hej, vad roligt att du hittat hit. Jag är en simsbloggerska på 14 vintrar. Bloggen drivs enbart av mig, Saga och det skulle betyda mycket om du kommentera, frågar, läser och följer. Hoppas att du får en trevlig läsning\[♡]/

För dig som gillar Sims

Simspedia

Som wikipedia fast om sims, fusk och guider hittar du där!

 

The Sims 3

Sims 3 officiella sida, där kan man köpa och ladda ner saker till sims och höra om det nyaste!

 

Anubis
En jätte bra nerladdnings sida som jag verkligen rekomenderar! De har både kläder och frisyrer.

 

 

Den senaste omröstningen

Bästa inläggen på min blogg?
 Om mina simmar
 Genarations spelet
 Guider
 Tävlingar/bloggtips
 Tips/fusk
 Sims quiz
 Annat (kommetnera)

Kommande sims spel

Sims 4 i höst

Saker som snart dyker upp

Ha frågestund

Bloggtips

Ny header

 

 

Månadens Simsblogg

Grattis till Simsmode som blev den här månandens simsblogg! 

 

Ställ dina frågor här

190 besvarade frågor

När du ställer frågor

Du får gärna ställa en fråga till mig men du tänka på det här:

 

Ställ inte samma fråga två gånger

Var tålmodig, det kan ta tid att svara!

 

Kom ihåg att skriva så att jag förstår vad du vill ha svar på, annars kan jag inte svara på frågan.

 

Ställ inga dumma eller konstiga frågor för dom tas direkt bort!

 

 

Saker som är aktuellt

Kom ihåg att vara med i min tävling, första priset är två frisyrer och det andra är titeln månandens simsblogg.

 

Sök i min bloggen

Bloggens statistik

Copyright

Jag äger alla texter och bilder på min blogg om jag inte uppger något annat. All kopiering är förbjuden.

 

Kategorier

Senaste inläggen

 

Om länkar

Jag länkar bara om den andra bloggen har länkat mig eller så kan man vinna länkningar i tävlingar. Men det kan också hända att jag länkar hemsidor/bloggar på egen hand!

 

Simsbloggar

Länkbyten

 

Tidigare år

Kalendern

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Skriv gärna här

    

Arkiv

Länkar

RSS

 


Ovido - Quiz & Flashcards